Salon vencanica i Covid-19

Kada se pojavio novi virus na drugom kraju sveta nismo ni slutili da će nam preokrenuti živote u toliko neočekivanom, nepredvidivom i nepoželjnom pravcu.

Veći skupovi ljudi su već mesecima zabranjeni. Naravno u njih spadaju i svadbene svečanosti. Svi akteri svečanosti koji su bili uključeni u poslove  njihove organizacije su prepušteni strpljenju i čekanju povoljnije situacije i boljih dana.

Buduće mlade maštaju o svojim (odloženim) venčanjima i venčanicama iz snova. Neki saloni vencanica još uvek rade za one koji su se odlučili za skromna venčanja u krugu porodice. Ipak većina salona vencanica radi na minimumu kapaciteta. Neki su i zatvoreni.

Prelepe vencanice sada stoje u nizovima do neko ne dođe da ih iznajmi ili kupi. Najveći izbor salona vencanica je u Beogradu. Mnogobrojni izlozi salona vencanica glavnog grada su divno ukrašeni haljinama ua raznim stilovima i dezenima podsećajući prolaznike da su i dalje tu za njih, sada ili u budućnosti.

Buduće mlade merkaju izloge i venčanice. Neke od njih i probaju omiljene modele stavljajući ih na listu želja kada se ostvare uslovi da želje budu ispunjene.

Salon vencanica u Beogradu Milla vencanice nudi svoje vencanice makar i na isprobavanje kada već ne mogu da budu upotrebljene na pravom venčanju. Venčanice nisu kvarljiva roba neće obajatiti ni propasti. Ispuniće svrhu svoga postojanja kad - tad.

A kada se sve ovo završi, moraće život jednom ponovo procvetati.

Salon vencanica u Beoogradu opet će biti pun mušterija. Sale za venčanja biće prepuna bezbrižnih  gostiju i prekrasnih mlada u venčanicama koje su im ispunile snove i dugoočekivana maštanja.

Venčanja će opet biti aktuelna a sadašnje stanje deo neizbežne i silom nametnute prošlosti.