Nekoliko zlatnih pravila pri izboru vencanice

Kupovina venčanica iako je zadovoljstvo u neku ruku je dovoljno stresna bez pravljenja ovih uobičajenih grešaka na koje ćemo Vam mi skrenuti pažnju.

Zakazati sastanak Ne pretpostavljajte da možete samo da uđete u salon venčanica i pregledate njihove zalihe. Mnogi butici rade samo po dogovoru i nude slotove jedan na jedan, tako da je njihova nepodeljena pažnja usmerena na buduću nevestu. Uvek unapred zazvonite kako biste izbegli razočaranje. Kod nas to nije slučaj, vrata našeg salona venčanica su Vam ovek otvorena. Ako je gužva popićete espreso, opustiti se i krenućemo u izbor vencanice.

Šminka, frizura izgledaće drugačije Svaka žena se može povezati sa ovom. Isprobavanje odeće u garderobi prodavnice kada se ne osećate najbolje može biti iskustvo koje uništava dušu. Naravno da ćete želeti da kupovina vaše venčanice bude pozitivno iskustvo. Malo preplanule boje i šminke odmah će vas razveseliti, dajući vam potpunu ideju kako ćete izgledati na sam veliki dan.

Ne sudite o haljini na vešalici Podignite ruke ako čujete kako vas mamin glas grdi zbog ocenjivanja knjige po koricama !? Pa, isto važi i za postavljanje venčanice. Iako je dobro imati jasnu predstavu o tome šta tražite, iznenadiće vas haljina koju možda nikada niste ni sanjali da ćete uopšte i probati. Budite otvoreni za nove opcije.

Ne trebate dovoditi ogromnu ekipu "savetnika" Svi smo videli do sada u našem salonu venčanica! Niko nema vremena za katastrofalne posledice dovođenja cele trupe sa sobom. Dovodeći sve svoje deveruše, mama i majka mladoženja traže samo nevolje. Svi će imati različita mišljenja, a neki će želeti da se njihov glas čuje više od drugih. Svesti svoje pristalice na minimum; oni koji znaju vaš stil i daće vam iskrene povratne informacije. Ako ste samostalni kupac, i to je u redu. Ne postoje pravila koja kažu da ne možete sami tražiti venčanicu i otkriti „onu“ glavnim damama na poslednjem uklapanju.

Verujte našem osoblju u salonu Naše osoblje u salonu venčanica ima bogato znanje i iskustvo svakodnevno pomažući zbunjenim mladama. Nemojte se gnjaviti njihovim predlozima, obično postoji dobar razlog zašto vam prikazuju haljine koje se ne podudaraju sa vašim specifikacijama. Zapamtite, ovo su profesionalci. Koristiće svoju stručnost da procene vaš ton kože, oblik tela, opšti stil i temu venčanja kako bi preporučili opcije koje će vam najviše laskati.

Ne treba da trošite hiljade Samo zato što cena vencanice nije u hiljadama, ne znači da je haljina i manje sjajna. Mnogi trgovci vencanicama sada nude visoku modnu odeću po povoljnim cenama. Ili biste možda želeli da kupite polovno u dobrotvornoj prodavnici ili na aukciji za prikupljanje sredstava. Konačno, važno je prilagođavanje i kako se osećate u haljini.

Stvorite sopstvena pravila Ostanite verni svom stilu i ličnosti prilikom kupovine haljina za vencanje. Tradicionalna bela haljina nije po ukusu. Dakle, prekršite pravila i žestoko sledite svoje srce. Ne bojte se odstupiti od tradicije i budite samo svoji.

Možete kupiti prvu haljinu koju isprobate Neke buduće neveste imaju svu sreću. Ako imate onaj blistavi osećaj preplavljujuće sreće kada isprobavate prvu haljinu, ko onda kaže da je ne možete kupiti? U ovom slučaju, ono što nemate neće vam nedostajati. Kada pronađete haljinu iz snova, verujte svom instinktu.